30 oktober, 2009

Julrecept

DT Veronica har skapat en underbar förvaringsbox till sina julrecept!


Mallen till boxen har jag hemma någonstans men hittar den inte alls just nu! Ligger säkert gömd, men inte glömd! Den var enkel att vika men sen kom pillret med dekosarna och hur och var och...ja ni förstår säkert!


Det mönstrade pappret har jag gjort själv med Magnolias (det är bara deras stämplar på detta alster) snöstjärnor och bestick. Inuti har jag lagt receptblad lite huller om buller i för att ni ska se hur det kan se ut med något i.


Bagare Tilda (alla stämplarna är förresten målade med Copic Sketch Marker) sitter på en kavel. Den är faktiskt inte så lång som den verkar utan jag stämplade upp den, färglade den och klippte den itu. Satte den bakom Tilda med 3D kuddar och förlängde den genom att sätta bitarna lite längre ifrån varandra så att hon skulle få plats och att det skulle se ut som om detta var en stämpel som såg ut så här från början!



Underbara blommor! Har sprayat perfekt pearls på blommorna och de egengjorda bladen.


Hjärtat är av chipboard med vit crackle paint, snöre, 2 utstansade snöstjärnor, pärlemohalvsten och ett granhänge på sig.


29 oktober, 2009

Grattiskort med rolig vikning!

DT Ulrika har gjort en jättegulligt grattiskort till Izabella 3 år.


Dessutom bjuder hon på en annorlunda kortvikning!

Musen är från Whiff of Joy och bara såååå söt!


Izabella är stansat med QK Chick-a-dee, et 4x8 alfabete. 3:an är stansad med QK No 48 number set.



På baksidan en liten kille med en blomma. Stämpeln är fyndad på en loppis och jag har inte en aning om var han kommer ifrån. Någon som vet?
Här är måtten som jag använde. Själva vikningen har jag hittat någonstans på nätet men minns inte var. Måtten är dock mina egna. Jag har utgått från ett 12 tums ark och måtten på min skiss (som uppenbarligen inte är i världsklass) är i tum. Skär bort de streckade bitarna och biga längs de streckade linjerna.

Petraso Gäst DT november & december

I november och december gästas vi av en superduktig scrappare, nämligen Petra Gustavsson alias Petraso!



Petraso är idag DT för Inkido och skapar fantastiska alster med mycket humor så det ska bli jättekul att se vad hon visar framöver.

Varmt välkommen till oss!

CC-kitet fullbokat!

Nu är CC-kitet slut i lager! Det blir en exklusiv tävling med bara 25 st deltagare (om alla som köpt kitet är med & tävlar)


Kitet har ett värde på ca 200 kr & här får du en sneek peek :-)




27 oktober, 2009

Jul ask

Vi fortsätter på temat "Gå-bort-presenter". Här visar DT Anki en supersöt liten ask med material från Inkido.

Inkido har ett härligt sortiment av både papper, stämplar, blommor & bling. Jag planerar att ta hem lite varor från Inkido så framöver kommer du att hitta deras godbitar i butiken!




DT Anki inspirerar...

DT Anki bjuder på ljuvlig LO! Kika in alla spännande detaljer och den hemmagjorda pappersblomman!




Här har jag gjort en underbar vikt blomma som söta Pandora, en trogen läsare här hos oss visade mig hur man gör. Valde att göra hälften av bladen med framsidan på mitt mönsterpapper och hälften av baksidan.






26 oktober, 2009

Smaskig Gå bort present!

DT Linalotta ger dig tips på en fin "gå bort present" i jul. Ett hemsnickrat hus att fylla med julgodis... Mums!






Här är ett litet julhus efter egen ritning. När man öppnar lilla luckan så står en glad lite snögubbe i dörröppningen. Kanske det blir lite julgodis i huset och en bra "gåbortpresent" till julhelgen!

DT Monica inspirerar...

DT Monica (Linalotta) bjuder på 2 st fantastiskt fina LO:s. Jag blir alldeles varm i kroppen!

Visst blir man glad av dessa härliga bilder? Barn är underbara!




Vinnare i halloweentävlingen!

Nu är tävlingen avslutad och vilka fantastiskt fina bidrag vi fått in!


Alla bidrag finns att beskådas i forumet!

Det är alltid lika svårt att kora en vinnare eftersom alla bidrag verkligen är superfina på sitt sätt.

Här kommer i alla fall vinnarna i tävlingen:

1:a priset går till Christine för ditt halloweenhus! Välarbetat & superläckert!



2:a priset går till Pandora för din Häxa-gon. Jättefint & mycket fyndigt!


3:e priset går till L8 för din superfina ask! Underbar!



Stort Grattis! Maila era adresser så kommer fina vinster med posten!
Vill även tacka er andra för alla era fina bidrag!

Julkort swap

Ska vi byta julkort med varandra?

Visst är det trevligt att få handgjorda julkort?


Julkort skapat av Marja

Jag startar nu en julkort-swap där du bara behöver skämma bort 2 st personer med ett handgjort julkort. Du hittar swapen i forumet!

25 oktober, 2009

Underbar adventskalender!

Här kommer mer inspiration skapat av DT Carina för Panduro Creative Challenge. Spana in adventskalendern! Den är alldeles alldeles... UNDERBAR!








Här är en adventskalender gjort av en pizzakartong. Lite "pilligt" var det, men jätteroligt. Har inte fyllt den klar eftersom jag inte har något att fylla den med ännu. Grundat den med röd Craft Paint och limmat på cardstock, allt för att behålla en bra stabilitet. Sen är det lite av varje som dekoration. Har använt mig av lite överblivet papper från My Mind´s Eye samt lite röda blingstenar på trähjärtat. Man kan ha den på bordet om det blir lite tyngd i den eller hänga den på väggen med tex lite godis i som innehåll. Om den kommer till användning sätter jag nog på ett lås, allt för att hålla små nyfikna och pilliga barn på halster.


Eller vad sägs om dessa ljuvligt dekorerade kalasglas! Vilken toppenidé!

Jag vill också passa på att göra lite reklam för Carinas nya blogg där hon kommer att lägga in lite skisser och teckningar som hon gjort och gör. Lägg till dig som prenumerant så bjuder hon på lite bilder då och då!

24 oktober, 2009

DT Carina inspirerar...

Kära DT Carina medverkar just nu i Panduro Creative Challenge där hon tävlar om att skapa de mest kreativa, nytänkande och inspirerande alstren.

Det är många duktiga tjejer som tävlar och med risk för att låta partisk måste jag ändå säga att Carina rockar fett :-) Här är bara ett urval av alla fantastiska alster hon skapat till tävlingen!

Visst är detta kreativt, nytänkande och inspirerande?













19 oktober, 2009

DT Veronica inspirerar...










Min mamma fyller snart år, så detta kort har jag gjort till henne. Hon älskar katter och den enda kattstämpeln jag hade var denna som tillhör ett kit med Halloweenstämplar köpt av Jessica på House of Inspiration. Det breda organzabandet är så fint tycker jag! Lite gammeldags och så snyggt.