24 augusti, 2009

Lika men olika...

Jag avundas de som skapar långsamt... De lägger fram sina foton, färgmatchar papper, dekorationer och suger på karamellen en evighet innan de har de perfekta resultatet. Deras alster blir oftast helt otroliga!

Jag däremot är en person som gillar att skapa snabbt. Jag sitter inte och klurar utan jag bara börjar klippa och klistra och så blir det som det blir... Vilken typ av scrappare är du?

Här får du tips på hur du kan skapa flera kort snabbt genom att använda samma layout men olika material. Korten nedan tog max 30 minuter att göra :-)


Ett grattiskort med den söta stämpeln från Greeting Farm


Här är ett bröllopskort enligt samma layout ovan.
Pärlor och spets skapar romantik :-)

7 kommentarer:

Cornelia sa...

Jag är rätt långsam av mej, men trivs med det. Har väldigt svårt att "spotta ur mej" ett kort på nolltid, nope.. det tar flera timmar *S*

Men det är ju härligt! Då får man ju hålla på med det man gillar så mycket längre!!! *tummen upp*

Carina W sa...

Känner igen mig precis.Fort som 17 skall det gå innan inspirationen och ideerna lägger sig.Under tiden så hinner jag ändra och plocka åtskiliga ggr.Men blir oftast nöjd ändå av mitt slutresultat.
Sån är jag!

Cornelia sa...

*hihi*
Jodå... fast när jag sitter där och grejar så tycker jag inte att det går sakta, tvärtom! Tiden går fort när man har roligt. När jag sen kollar klockan... ja, då inser jag att jag nog ändå tillhör de långsammare *fniss*

Caroline sa...

Jag är definitivt en snabbscrappare! Det ska gå fort & ibland går det för fort, det kan erkännas =)
Är fortfarande rätt ny i kortmakeriet, så jag hoppas att lugnet infinner sej allt eftersom, jag vill trots allt helst vara en sån som tar god tid på sej.
Himla fina kort & jag gillar speciellt grattiskortet! Supersöt stämpel.

Eva J sa...

Långsam scrappare är jag. Har ofta idéerna i huvudet flera dagar och tänker på vilket papper jag ska använda. Önskar jag kunde vara snabb ibland. Gillar båda dina kort, kanske ska prova en "snabb" lift.

annkan sa...

Helt klart så får jag räkna mig till de långsamma scrapparna.
Kan kan avundas dem som skapar snabbt- jag menar, man hinner ju mer då, haha.
Men samtidigt så gillar jag att ha ett par alster på g på samma gång- så kan jag hoppa mellan dem lite efter humör.

Petra sa...

Jag är långsam som en snigel. Lägger mycket tid på färgläggning av stämpelmotivet och innan jag hittat exakt rätt färgnyans på papperet jag ska använda. Händer dock att jag kan scrappa ett kort relativt fort om stämpeln redan är färglagd.
Mycket söta kort du gjort. Härlig stämpel.